Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 98 16 20 66

Opmagasinering

Depotrum i Aalborg til opbevaring af møbler og ejendele

Lad Hasseris Flytteforretning opbevare jeres møbler, værdigenstande eller lignende genstande i vores depotrum i Aalborg. Depotrummene og opbevaringsfaciliteterne består hovedsageligt af containere i træ med indbygget ventilation, så der er luftcirkulation omkring det opmagasinerede. Du kan selv indlevere ejendele til opmagasinering alle hverdage indenfor normal arbejdstid, hvis der er brug for at komme ud med indbo. Vi henter også gerne jeres indbo og fragter det til vores depotrum. Hos Hasseris Flytteforretning vil vi gøre flytningen nem for dig og dine nærmeste. Hvis du har ønsker eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad sker der med mine ejendele?

Din container køres ind i en alarm- og temperatursikret hal, hvor den bliver sat ind i vores depotrum. Alle containere er hævet et stykke over gulvhøjde, hvilket bliver gjort for at hindre fugt og vandskader. Du kan derfor trygt overlade indboet til os uden frygt for skader. Vi gør flytningen meget nemmere og leverer indboet til jeres adresse, så I kan få jeres værdier tilbage i flot stand. Vi håndterer alle ejendele yderst forsigtigt. Selvom du har skrøbeligt indbo, så kan du roligt lade os opmagasinere det.

Hasseris Flytteforretning kan håndtere både mindre som større flytninger. I tilfælde af en større flytning kan vi opstille en container hos jer, som løbende kan fyldes med jeres ejendele. Containeren henter vi og kører ud til vores depotrum, og jeres hverdag kan fortsætte uforstyrret.

Kontakt os nu på 98 16 20 66 eller på info@hasserisflyt.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.