Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 98 16 20 66

Flytterengøring

Der er mange ting at tænke på, og mange ting man skal huske på i forbindelse med en flytning. Det kan virke uoverskueligt. Så hvorfor ikke gøre sig selv den tjeneste og få hjælp til nogle af tingene hos et professionelt flyttefirma? Hasseris Flytteforretning har stor erfaring i at hjælpe både private og erhvervsvirksomheder med flytning, nedpakning, flytterengøring, udpakning med mere. Vi gør det let for dig og klarer det hele med et smil og naturligvis også flytterengøringen.

Flytterengøring – Når det skal være nemt og professionelt 

Hasseris Flytteforretning kan spare dig for både tid og kræfter. Vores fornemste opgave er, at gøre din flytning så let som muligt og dermed også sikre, at rengøringen er gjort grundigt. Vi har stor erfaring i flytterengøring for vores kunder. Det bliver stadig mere og mere populært at lade professionelle tage besværet med det til tider tunge rengøringsarbejde ved flytning.

Slutrengøring inkluderer:

Rengøring af wc:
– Afkalkning af sanitet
– Aftørring af alle flader

Rengøring af køkken:
– Rengøring af køleskab
– Rengøring af ovn, komfur og emhætte (samt bag ved ovn)
– Rengøring af skabe og skuffer ind- og udvendigt samt over

Rengøring af hele boligen:
– Indvendig vinduespolering
– Paneler og kontakter
– Rengøring af døre og dørkarme
– Aftørring af alle flader
– Støvsugning og gulvvask

Prisen indeholder alle lønomkostninger, forsikringer, rengøringsmidler og materialer, som vedrører ovennævnte arbejde.

Kvalitet og forståelse for vores kunders behov er meget vigtig for os hos Hasseris Flytteforretning. Vi er et fleksibelt og professionelt flyttefirma. Vi udfører altid en meget skånsom flytning, gældende for både vores flyttemænd og kundernes indbo – begge er vigtige grundsten i vores forretning.

Kontakt os nu på 98 16 20 66 eller på info@hasserisflyt.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.